tiistai 6. joulukuuta 2016

Molly Moonstonen workshop

Workshop by Molly Moonstone The Inner Tease-Beast! The Inner Tease-Beast! - workshopissa buustataan itsevarmuutta pilviin ja kaivetaan jokaisen sisäinen seksikäs viettelijä esiin! Samalla opetellaan lavalla olemista ja lavan haltuunottamista sekä miten lava- ja esiintymispelosta pääsee yli, miten saada yhteys yleisöön ja mitä tehdä kun mokaa tai tekee elämää suuremman virheen yleisön edessä! Sopii mainiosti myös niille jotka eivät tähtää esiintymään julkisesti. Pääasia on itsetunnon pönkittäminen ja oman itsevarmuuden ja voiman löytäminen ja omasta olemisestaan iloitseminen ja nauttiminen!
Workshopissa tehdään tanssiharjoituksia niin seisaaltaan kuin lattiatasossa, joten varaa mukaan mukavat ihonmyötäiset vaatteet joissa on helppo liikkua sekä jotkut polvisuojat jos tahdot (esim polvien kohdalle käärityt säärystimet käy hyvin). Tanssikengät eivät ole pakolliset, mutta toki saa ottaa mukaan jos haluaa!

Workshopin hinta on 25€ / hlö. Maksu maksetaan paikan päällä käteisellä.
ilmottautumiset emaililla miss.molly.moonstone@gmail.com.
Mukaan mahtuu max. 15 osallistujaa.

Molly Moonstone tunnetaan pysäyttävästä äänestään, vaarallisista kurveistaan sekä räjähtävästä lavakarismastaan; Hän ei ole pelkästään laulaja-lauluntekijä vaan myös pidetty taiteilija ja burleskitähti joka on tehnyt uraa kansainvälisillä estradeilla kuten Brysselin ensimmäiset burleski festivaalit Devils In High Heels, Amerikassa Charlotte, NC The Southern Exposure Burlesque and Variety Arts Pageant tapahtuma, mihin hänet valittiin ainoana Amerikan ulkopuolisena esiintyjänä, sekä syyskuussa 2016 Vaudeville Variety Burlesque Revue Berliinissä.
Lavalla Molly Moonstone tarjoilee yleisölle räjähtävän cocktailin laulua, häpeilemätöntä glamouria yhdistettynä klassiseen burleskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti