maanantai 28. marraskuuta 2016

Jyväskylä Burlesquesta on tulossa ihan oikea yhdistys

Elämme jännittäviä aikoja, sillä Jyväskylä Burlesquesta on viimein tulossa rekisteröity yhdistys.  Yhdistyksen syyskokous pidettiin 15.11.2016 ja tällä hetkellä odotamme yhdistyksen sääntöjen hyväksymistä ja rekisteröintiä patentti- ja rekisterihallituksessa. Lisätietoa yhdistykseen liittymisestä tulee mahdollisimman pian.

Yhdistyksen perustaminen on erityisen tärkeää burleskikulttuurin kasvun ja pysyvyyden takaamiseksi täällä Keski-Suomessa. Haluamme myös yhdistyksen perustamisen kautta vakiinnuttaa asemaamme Suomen burleskikentällä. Jyväskylä Burlesque –nimen alla on toimittu jo hieman alle kaksi vuotta ja tehty hienoa työtä, jota haluamme jatkaa samassa hengessä. Yhdistys haluaa tuottaa yleisölle laadukkaita burleskitapahtumia ja harrastajille hyviä harrastusmahdollisuuksia, sekä luoda pohjaa burleskiyhteisölle ja yhteiselle tekemiselle. Olemme jo löytäneet tärkeitä yhteistyökumppaneita aiemman toiminnan aikana ja haluamme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan, sekä luoda uusia yhteistyökuvioita. Kaikessa tekemisessä haluamme kunnioittaa burleskin perinteitä, arvoja ja burleskitaiteilijoita.

Ice Breaking Burlesque –tapahtumalla on merkittävä asema Jyväskylän ensimmäisenä suurempana kansallisena tapahtumana. Tämä on meille todelllinen näytön paikka!

Yhdistyksen toiminta alkoi (tai jatkui) toissa viikolla Jyväskylän kaupunginkirjastolla Mallas Athenen luennolla Burleski tutuksi ja jatkoa seuraa Burleskin alkeet –kurssilla 3.12.2016 (ilmoittautumiset mari@mallasathene.fi). Myös Ice Breaking Burlesque –tapahtuman yhteyteen on tulossa työpajoja vierailevilta ohjaajilta. Yhdistys tulee järjestämään jäsenilleen säännöllistä treeniaikaa ja neuvottelee jäsenetuja yhteistyökumppaneilta. Jäsenet tulevat saamaan alennuksia työpajoista ja tapahtumista.

Uuden yhdistyksen haasteena on tietenkin toimivien toimintatapojen löytäminen. Kuten jo aiemmin sanottu, tietämme on toki viitoittanut Jyväskylä Burlesquen aikaisempi toiminta. Kuulemme kuitenkin mielellämme teidän toiveitanne yhdistyksen tulevalle toiminnalle. Voitte olla meihin yhteydessä joko Facebookissa tai sähköpostitse jkl.burlesque@gmail.com. Haluamme lämpimästi toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan.

Innostunein terveisin


Eeva, Jyväskylä Burlesquen varapuheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti