maanantai 15. elokuuta 2016

Georgina CatMintin alkusanat

Aika lailla kaksi vuotta olen "toitottanut" burleskia Jyväskylässä järjestämällä pieniä tapahtumia ja keräämällä kiinnostuneita kasaan. Alun pienestä yleisön kiinnostuksesta burleski on räjähtänyt tietoisuuteen ja suosioon niin, että kyselyä tulee niin workshopeista, tapahtumista kuin esiintymismahdollisuuksistakin. Ensimmäisiin tapahtumiin saatiin uusia harrastajia lavalle ja kulttuuria näkyville pieninä annoksina.

Mutta NYT ollaan jo siinä pisteessä, että haluan tuoda tätä kulttuuria vielä syvemmin tietoisuuteen harrastajille ja yleisölle. Lutakkoon tulee tammikuussa tapahtuma, johon haemme esiintyjiä ympäri suomen ja esiintyjiä, jotka ovat tehneet jo vuosia burleskia. Burleski on muutakin kuin kimaltavaa pintaa, se on mukavan upottava ja koukuttava laji, josta voi oppia jatkuvasti uutta. Tämän takia on tärkeää, että järjestämme tapahtuman, johon saamme burleskin tekijöitä ja harrastelijastatus jää nyt pois.

On mahtavaa, miten Keski-Suomessa on herätty isommin burleskin maailmaan! Kiitos Mallas Athenen, jolla on valtava tietopankki tästä kulttuurista ja on minulle henkisenä tukena/apuna. Hän on juuri se, joka on pisimpään Jyväskylässä burleskin parissa toiminut lady.
Kiitos Lutakko, että saamme järjestää yhdessä Jyväskylän legendaarisimmassa paikassa tämän tapahtuman. Ja vielä kiitän meillä alusta asti mukana olleita pick-upeja! Olen onnekseni saanut mukaan taitavia sirkuksen ja parkourin tekijöitä, joilla on lava hallussa, mielikuvitusta ja taitoja, joista yleisö villiintyy. Ensimmäisten tapahtumien jälkeen suurin osa halusikin isona pick-upiksi.

Jyväskylä Burlesquen ja oma henkilökohtainen tavoite on kehittyä ja kehittää tasoa jatkuvasti. Haluan, että jatkossa Jyväskylä Burlesque tulee tarjoamaan laadukasta viihdettä burleskikulttuuria kunnioittaen ja vieden yleisönsä sekä harrastajansa pintaa syvemmälle.
Tervetuloa viihtymään! Lippujahan saa jo ostettua. Edullisemmat liput ovat voimassa niin kauan kunnes esiintyjät julkistetaan.

XOXO Georgina CatMint

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti